Locus Publicus in AD-artikel


We zijn trots op de leuke verwijzing naar Locus Publicus in het AD-artikel: Bij Nerello geen pizza’s, maar wel erg lekkere pasta met ruim geschaafde truffel (14 juli 2021):

GOUDEN POLLEPEL Ik ben gek op de Oostzeedijk. Met een reden. Toen ik een paar jaar geleden van het ‘veilige’ Vlaardingen naar Rotterdam was verhuisd, sprak ik af bij het Thaise restaurant De Kleine Ondeugd op de Oostzeedijk. Na het eten zette ik mijn tas, een Louis Vuitton nota bene, op een andere fiets om mijn eigen fiets van het slot te halen en reed naar huis. Zonder mijn tas. Daar kwam ik pas achter toen ik bijna thuis was. Als een zotte Matthieu van der Poel racete ik terug, maar niks naks… geen tas.

 Alles weg. Sleutels, bankpassen, iPhone. Een rondgang langs de kroegen leverde niets op. Ik overnachtte bij een vriendin, deed aangifte bij de politie en vervloekte mijn nieuwe stad, ook al was het keihard mijn eigen schuld.

De dag erna kreeg ik een mail van de eigenaar van Locus Publicus op de Oostzeedijk. Iemand had mijn tas gevonden en aan de bar afgegeven. Ik racete ernaartoe, kuste spontaan de barman, omarmde mijn Louis Vuitonnetje in de verwachting dat er niets meer in zat. Maar de situatie in mijn tas bleek onveranderd. Ik sloot deze wereldstad opnieuw in mijn hart.

Karin Kuijpers 14-07-21 – AD.NL

Karin, misschien kan een klein speciaalbier ook helpen om van de schrik te bekomen!